Home

Ben Vastgoedprojecten

Verkocht

Bergpolderstraat

Rotterdam - Blijdorp

 

VERKOCHT

Leuk appartement met ruime achtertuin. Aan de Bergpolderstraat in Blijdorp bieden wij deze benedenwoning aan. Het appartement beschikt over een sfeervolle woonkamer met open keuken, nette badkamer en slaapkamer. Tevens beschikt de woning over een heerlijke ruime achtertuin.

Gerenoveerd

Karel Doormanstraat 453c

Rotterdam

 

GERENOVEERD

Karel Doormanstraat 453c, 2e etage, 2 kamer appartemeten, Rotterdam-Centrum
Dit appartement is volledig gerenoveerd door Ben Vastgoed BV.

Meer informatie, gratis advies voor uw woning? 010-2040661 of info@ben-vastgoed.nl

Verkocht

Willem Buytewechstraat

Rotterdam

 

VERKOCHT

Heel pand bestaande uit twee appartementsrechten aan de Willem Buytewechstraat te Rotterdam. Het pand dient intern gerenoveerd te worden en is daarna ideaal om in delen te verkopen of te verhuren aan bijvoorbeeld studenten of woningdelers.

Helaas is dit pand verkocht. Interesse? Wij hebben regelmatig hele panden in de verkoop!

Bel 010-2040661 of mail: info@ben-vastgoed.nl

Gekocht

2e Schansstraat

Rotterdam

 

AANGEKOCHT

In een gezellige straat in Delfshaven gelegen ruime dubbele bovenwoning. Deze 4-kamerwoning is ideaal voor onder andere studenten of woningdelers!

Openbaar vervoer, het centrum en universiteit zijn met openbaar vervoer binnen 15 minuten te bereiken.

Dit appartement is na aankoop direct verhuurd door onze collega's van BEN HOUSING

Gekocht

Cleyburchstraat

Rotterdam-Blijdorp

 

AANGEKOCHT

Hartje Blijdorp!

In de meest gewilde wijk van wijk Rotterdam aan de Cleyburchstraat gelegen 3/4 kamer-appartement. Het Vroesenpark om de hoek, de metro en uitvalswegen op vijf minuten afstand. Het appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer, kunststof kozijnen en cv.

De perfecte woning voor een stelletje!

Ook deze woning is al voor oplevering verhuurd door ons zusterbedrijf Ben Housing.

Gekocht

Wieringerstraat

Rotterdam-Zuid

 

AANGEKOCHT

Ook op Rotterdam-Zuid kopen wij prachtige appartementen zoals dit ruime begane grond appartement met zonnige tuin in een net portiek!

Vlakbij het Zuidplein gelegen 3/4 kamerwoning aan de Wieringerstraat voorzien van prachtige keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer.

 

 

Gekocht

Schieweg

Rotterdam

 

AANGEKOCHT

Op de Schieweg, tegen het centrum aan gelegen, heerlijk twee-kamerappartement voorzien van een luxe keuken, mooie badkamer en prachtige vloer!

Dit centraal gelegen appartement is op een hoogwaardige manier afgewerkt en hebben wij aangekocht voor een van onze relaties. Het appartement is verhuurd met een mooi rendement voor de eigenaar. Wij blij, klant blij!

Gekocht

Goudsesingel

Rotterdam-Centrum

 

AANGEKOCHT

Dit ruime 3/4 kamerappartement in hartje centrum hebben wij aangekocht. Dit appartement wordt volledig gerenoveerd en daarna verhuurd aan drie studenten.

Een hoog rendement en een mooie investering!

Verkocht

Mijnsherenlaan

Rotterdam-Zuid

 

VERKOCHT

Dit mooi gelegen twee-kamerappartement aan de Mijnsherenlaan hebben wij aangekocht en weer doorverkocht aan een van onze relaties!

Na interne renovatie komt deze woning in de verhuur bij onze collega's van BEN HOUSING!

Houd de site van BEN HOUSING in de gaten.

Verkocht

Teilingerstraat

Rotterdam

 

VERKOCHT

Dit prachtige hele pand aan de Teilingerstraat hebben wij verkocht aan een belegger! Dit beleggingsobject bestaat uit een verhuurd cafe en twee verhuurde bovenwoningen op vijf minuten loopafstand van het Centraal Station en op tien minuten lopen van het centrum!

 

Gerenoveerd

Weena

Rotterdam-Centrum

 

GERENOVEERD

Op de Weena in het centrum hebben wij in de Weenatoren een ruim appartement op de 16e etage gerenoveerd voor een van onze opdrachtgevers. Het appartement is gelegen in een modern gebouw en beschikt over een geweldig uitzicht over de stad!

We hebben de keuken, badkamer, toilet vernieuwd, intern de indeling op bepaalde punten gewijzigd, geschilderd en het hele appartement voorzien van een prachtige houten vloer!

Na moderisering is het appartement verhuurd aan een expat.

Interesse in begeleiding van de verbouwing van uw appartement of woning? bel met 010-2040661

Gekocht

Voermanweg

Rotterdam-Prins Alexander

 

AANGEKOCHT

Deze ruime maisonnette aan de Voermanweg in Rotterdam-Prins Alexander hebben wij aangekocht voor een van onze relaties. Dit strakke appartement is gelegen bij het Alexandrium, het Oosterhof, metro, trein en uitvalswegen.

De woning is gelegen op de 6e en 7e verdieping van een modern appartementengebouw. Voor diegene die wel in de stad maar niet in het centrum wil wonen is dit een mooie uitkomst!

Dit appartement is reeds verhuurd door ons zusterbedrijf BEN HOUSING.

Verkocht

Agniesestraat 5

Rotterdam

 

TE KOOP

 

In de gewilde Agniesewijk bieden wij een heel pand aan op de Agniesestraat 5. De Agniesestraat ligt op vijf minuten lopen van het Centraal Station en vlakbij het Centrum.

Dit pand bestaat uit een winkel ( 52m2) met tuin waarop een vergunning is afgegeven om de winkel om te bouwen tot woning. Daarboven bevinden zich twee anderhalve verdieping appartementen( ieder 81m2) welke verhuurd zijn. De twee appartementen zijn verhuurd voor € 450,00 en € 514,00 per maand.

Vraagprijs: € 335.000,00 kk. VERKOCHT

Verkocht

Noorderhavenkade 53

Rotterdam-Blijdorp

 

TE KOOP

 

Heel pand in de gewilde wijk Bergpolder/Blijdorp, bestaande uit vier gesplitste appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van cv middels cv-ketel of moederhaard.

Alle appartementen zijn verhuurd, totale jaarhuur is € 33.672,00.

53a:       54m2

53b:       50 m2

53c02:   78 m2

53c03:   77 m2

 

Vraagprijs: € 550.000,00 kk. VERKOCHT