Home

Over Ben Vastgoed

Ben Vastgoed is specialist in de aankoop van lege of verhuurde woningen in en om Rotterdam. We zijn altijd geïnteresseerd in turn-keywoningen en opknap-woningen die wij vervolgens startklaar maken voor de verhuur- of verkoopmarkt.

Tevens begeleiden wij investeerders bij de aankoop van een beleggingsobject waarbij het nettorendement minimaal 6% of hoger is. Ben Vastgoed begeleidt u vanaf de bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht van uw nieuwe pand. Wij doen de biedingen voor u en werken met een vaste projectnotaris indien u dat wenst. Wij informeren en adviseren u over de Rotterdamse huurmarkt om zodoende de beste kansen te benutten. Omdat wij nauw samenwerken met onze zusterbedrijven Ben Housing en Ben Vastgoedbeheer, kunnen onze collega’s uw pand snel voor u verhuren en beheren. U heeft het bezit van het pand en wij nemen u de zorgen uit handen!

Heeft u uw beleggingspand/woning aangekocht, dan kunnen wij u begeleiden bij de verbouwing daarvan. Of het nu gaat om een nieuwe keuken of een funderingsherstel, wij zijn overal in thuis. Ook staan we VvE’s bij met de begeleiding van groot-onderhoud, en in samenwerking met Ben Vastgoedbeheer stellen we MJOP’s (meerjaren onderhoudsplannen) op!

Bel mij terug